Rüyada Gay Görmek - Edebiyat Bende

Rüyada Gay Görmek



Rüyada gay görmek çok iyi arkadaşlarınızın olacağına ve dostluklarınızın bir ömür süreceğine yorumlanır. İş hayatının ve sosyal hayatın kişiyi tatmin edecek şekilde süreceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine ve ilerleyen zamanda kişiyi yeni sürprizlerin beklediğine yorumlanır. Beklenmedik birinden alınacak güzel bir hediye veya kişiye yapılacak hoş bir jestin ifadesi olan rüya, kalıcı ilişkilerin, iletişimde başarılı olmanın işaretidir. Kariyer planı yapan gençlerin herkes tarafından takdir görüp, onaylanacak biri haline geleceklerini bildirirken, evli kimselerin eşlerinin aileleriyle çok iyi geçineceklerini de müjdeler. Toplumda ve her türlü ilişkide sorun yaşamayacak olan rüya sahibinin güçlü bir iletişime, hitabete sahip olmasından dolayı bu yönde iş teklifleri alabileceğini de tabir eder.



Şanslı bir döneme girildiğini ve yeni tanışılacak kişilerin rüya sahibine ilerleyen zamanlarda iş fırsatları sunacağını, bu kimselerle beraber kurulacak ortaklıkların sonucunda iyi paralar kazanılacağını bildirir. Özellikle iş hayatında kişinin tamamen kendi özelliklerinden, kişiliğinden kaynaklanan şekilde sevileceğini, saygı göreceğini, girdiği her ortamda insanlarla hemen kaynaşacağını, kariyer yolunda hızlı şekilde yükseleceğini ifade eder. Farklı düşüncelere açık olmak, uzun bir yolculuğa çıkmak, yabancı insanlarla arkadaşlık etmek demektir.



Rüya sahibinin bir konudaki inadının kırılacağını, tartışma yaşanmışsa eğer bu tartışma sonrası karşı tarafla ortak noktayı bulmak adında harekete geçeceğini, küslüklerin giderilmesi için çabalayacağını bildirir. Rüya sahibinin etrafında olan her türlü arkadaşı veya akrabasının kendisine daima destek olduğunu, bu sayede hayatının kolaylaşacağını delalet eder.



Kişinin insanlara her zaman iyi niyetli davrandığını, arkadaş ilişkilerini çok önemsediğini ve kontrol altına alınmaktan, baskı görmekten hoşlanmadığını ifade eder. Özgür, bireysel kararlarına sahip çıkan, güçlü bir karakterin simgesi olan rüya, her konuda kendi bildiğini okumanın da ifadesidir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar